ÖoB
  • Anmälan till nyhetsbrev!

  • Ansök om ÖoB-kortet

Etikett: tävling

Under februari har vi Spara-veckor på ÖoB och det innebär extra fina möjligheter att spara mer på ÖoB. Vi tycker att en billigare vardag kan ge mer pengar över till lite extra lyx ibland. Därför kan du nu tävla om en lyxig helg för två på något av Sveriges finaste smultronställen! I vinsten ingår en övernattning för två personer i dubbelrum på slott, herrgård eller hotell. Du väljer själv var du vill bo genom att besöka smultronstallen.se.

Varje vecka fram till den 27/2 2013 lottar vi ut priser till ett värde av 10 000kr! Klicka på bilden nedan och tävla du med!

, , , 4 kommentarer 3 februari 2013

Etikett: tävling

Tävlingen är avslutad och vinnaren är utsedd.

Den lyckliga vinnaren av presentkortet på 500kr är:

Mia Lövgren 2012/06/10 kl 14:18

Vi säger stort grattis till Mia och önskar en trevlig sommar vid grillen!

Vi firar att vi har öppnat nytt varuhus i Åkersberga och att sommaren snart är här. Det gör vi med en tävling om ett presentkort värt 500:- som du kan handla allt du behöver för att grilla i sommar.

För att delta i tävlingen behöver du svara rätt på följande fråga:

Vilken svensk stad hade flest soltimmar 2011 enligt SMHI.se?

Du deltar i tävlingen genom att lämna ditt svar som en kommentar i fältet nedan. Klicka gärna på någon av dela-knapparna så kan du tipsa dina vänner om tävlingen. Tävlingen pågår till och med den måndagen den 11 juni. Vinnaren utses kort därefter och meddelas via e-post. Vinsten i form av ett presentkort á 500kr på ÖoB skickas till vinnaren via post.

Etikett: tävling

Vinnaren i tävlingen är signaturen:


Katarina Hwittfeldt 2012/06/01 kl 16:03

Vinnaren är utsedd och kontaktad via e-post. Samtliga bidrag till tävlingen publiceras som kommentarer nedan

Såhär i examenstider slår vi till med en tävling som kan göra ett examensfirande riktigt billigt! Tävla och vinn ett presentkort på 500 kr som du kan använda till att handla allt du behöver för att fira en riktigt härlig examensfest!

Allt du behöver göra för att delta i tävlingen är att svara på 3 frågor som du skriver i en kommentar i fältet nedan. Klicka gärna på någon av dela-knapparna så kan du tipsa dina vänner om tävlingen.

1. Hur många liter vatten rymmer den uppblåsbara bubbelpoolen. Lay-Z-Spa, som du kan köpa på ÖoB?

2. Hur mycket kostar ett 20cl engångs Champagneglas i kraftig plast på ÖoB i senaste annonsbladet?

3. Hur många spelare är krocket-setet för 139:- avsett för?

Tävlingen pågår fram till och med söndagen den 3 juni och vinnaren utses måndagen den 4 och kontaktas via e-post. Så fort vinnaren har sänt oss adressinformation så skickas vinsten i form av ett presentkort á 500kr via post.