ÖoB
  • Anmälan till nyhetsbrev!

  • Ansök om ÖoB-kortet

Etikett: Spara

Under februari har vi Spara-veckor på ÖoB och det innebär extra fina möjligheter att spara mer på ÖoB. Vi tycker att en billigare vardag kan ge mer pengar över till lite extra lyx ibland. Därför kan du nu tävla om en lyxig helg för två på något av Sveriges finaste smultronställen! I vinsten ingår en övernattning för två personer i dubbelrum på slott, herrgård eller hotell. Du väljer själv var du vill bo genom att besöka smultronstallen.se.

Varje vecka fram till den 27/2 2013 lottar vi ut priser till ett värde av 10 000kr! Klicka på bilden nedan och tävla du med!

, , , 4 kommentarer 3 februari 2013

Etikett: Spara

Nu är julen över och bortstädad för denna gång, på ÖoB har vi laddat upp med massor av erbjudanden som gör att du kan spara mer. Storpack Via tvättmedel på hela 1,3 kilo för bara 25:- som räcker till 35 tvättar är ett riktigt bra spartips tycker vi. Du hittar just nu 24-pack toalettpapper från Edet för endast 49:- och självklart hittar du bra erbjudande också på hushållspapper, 6-pack för 29:-

Du missar väl inte vår stora utförsäljning som pågår just nu, upp till 75% rabatt på hushållsapparater, verktyg, heminredning, konfektion, belysning och mycket mer!

Välkommen in till ditt närmsta ÖoB och spara lite mer!

Etikett: Spara

Under Pricelessveckorna på ÖoB har vi verkligen rosa erbjudanden för alla, också för husdjuren. Just nu hittar du många fina erbjudanden som gör att du kan spara mer genom att handla det du behöver till ditt husdjur på ÖoB.

Nu när hösten och vintern börjar närma sig så har vi också allt du behöver för att mata fåglarna i trädgården. Vad sägs om 5 kilo fågelfrö för endast 55:-!

En riktig favorit är hundpåsarna för bara 10 kr st! Finns i flera färger och gör hundpromenaden lite mer färgglad!

En fin möjlighet att spara hittar du bland kattmaten, 5 st My Cat Deluxe för endast 22:-!

Välkommen in till ditt närmsta ÖoB och spara mer!

, , Inga kommentarer än 24 september 2012

Etikett: Spara

Då var den äntligen här igen och fredagskänslan börjar verkligen infinna sig. På ÖoB har vi som vanligt laddat upp med massor av gott inför helgen. Fredagsmys på ÖoB är ju inte bara gott utan du sparar också pengar genom att ladda upp till helgen hos oss. Just nu hittar du bland annat flera sorter OLW Nötmix för bara 25:- styck!

Välkommen in på ditt närmsta ÖoB och ladda för helgen!

, , 1 kommentar 14 september 2012

Etikett: Spara

Just nu kan du fylla på städskåpet till riktigt låga priser. Vi har nämligen sänkt priset på massor av kvalitetsprodukter inom städ så att du kan spara ännu mer när du handlar på ÖoB. Ju fler som sparar genom att handla hos oss desto lägre priser kan vi erbjuda och detta är ett bra exempel på det.

Vad sägs om Ajax diskmedel 500ml för bara 11:- eller Cillit Bang Allrengöring 500 ml och Vim Allrengöring 500ml för endast 19:-!

Välkommen in till ditt närmsta ÖoB och spara mer!