ÖoB
  • Anmälan till nyhetsbrev!

  • Ansök om ÖoB-kortet

Etikett: Sommar

Tävlingen är avslutad och vinnaren är utsedd.

Den lyckliga vinnaren av presentkortet på 500kr är:

Mia Lövgren 2012/06/10 kl 14:18

Vi säger stort grattis till Mia och önskar en trevlig sommar vid grillen!

Vi firar att vi har öppnat nytt varuhus i Åkersberga och att sommaren snart är här. Det gör vi med en tävling om ett presentkort värt 500:- som du kan handla allt du behöver för att grilla i sommar.

För att delta i tävlingen behöver du svara rätt på följande fråga:

Vilken svensk stad hade flest soltimmar 2011 enligt SMHI.se?

Du deltar i tävlingen genom att lämna ditt svar som en kommentar i fältet nedan. Klicka gärna på någon av dela-knapparna så kan du tipsa dina vänner om tävlingen. Tävlingen pågår till och med den måndagen den 11 juni. Vinnaren utses kort därefter och meddelas via e-post. Vinsten i form av ett presentkort á 500kr på ÖoB skickas till vinnaren via post.

Etikett: Sommar

Om du planerar att köpa ny gräsklippare inför sommaren så ska du göra ett besök på ÖoB. Vi har allt du behöver för att hålla både stora och små gräsmattor i trim. Just nu hittar en elektrisk gräsklippare av vårt eget märke Do-It för endast 595:-, helt Priceless!

För den lilla gräsplätten kan vi rekommendera en riktigt klassiker, handjagaren från Stiga som inte både håller gräset i utmärkt skick med sin cylinderklippare utan du får även motion på köpet!

För lite större ytor hittar du flera modeller från Stiga med både el- och motordrift. Ett bra tips är också en riktig grästrimmer som snabbt och enkelt tar hand om gräset i kanter och vid staket med mera. Det gör att gräsmattan ser riktigt välskött ut.

Välkommen in till ditt närmsta ÖoB!