ÖoB
  • Anmälan till nyhetsbrev!

  • Ansök om ÖoB-kortet

Etikett: Priceless

Om du planerar att köpa ny gräsklippare inför sommaren så ska du göra ett besök på ÖoB. Vi har allt du behöver för att hålla både stora och små gräsmattor i trim. Just nu hittar en elektrisk gräsklippare av vårt eget märke Do-It för endast 595:-, helt Priceless!

För den lilla gräsplätten kan vi rekommendera en riktigt klassiker, handjagaren från Stiga som inte både håller gräset i utmärkt skick med sin cylinderklippare utan du får även motion på köpet!

För lite större ytor hittar du flera modeller från Stiga med både el- och motordrift. Ett bra tips är också en riktig grästrimmer som snabbt och enkelt tar hand om gräset i kanter och vid staket med mera. Det gör att gräsmattan ser riktigt välskött ut.

Välkommen in till ditt närmsta ÖoB!

Etikett: Priceless

Nu är det fredag och igår körde vi igång vår andra Pricelessvecka. Det innebär massor av helt Priceless erbjudanden i ditt närmsta ÖoB-varuhus!

Välkommen in till ditt närmsta ÖoB för en helt Priceless upplevelse!

20120210-095452.jpg

Etikett: Priceless

Nu är våra varuhus klädda i rosa och det innebär en helt galen prisfest!

Det händer massor av skoj både i våra varuhus och på hemsidan. Det bästa är att vi håller på hela februari!

Gå in på vår hemsida och var med i vår Priceless-tävling där har du chans att vinna presentkort på upp till 2000kr! Klicka på bilden för att komma dit direkt!

Välkommen in till ditt närmsta ÖoB för en helt Priceless upplevelse!

, , Inga kommentarer än 2 februari 2012

Etikett: Priceless

Det är rosa i ÖoB-varuhusen igen och det innebär en helt galen prisfest på ÖoB! I hela fyra veckor framöver hittar du helt Priceless erbjudanden i ditt ÖoB-varuhus. Välkommen in!

, , 2 kommentarer 15 september 2011

Etikett: Priceless

Som tur är går veckan fort och nu är det ju äntligen fredag igen. För oss betyder det fredagsmys och nu när det är Priceless i alla våra butiker hittar du allt du behöver för helgen till ett helt galet pris!

Varför inte lite Tarragona, blandade chokladbitar eller Toblerone till kvällen?

Du hittar allt detta och mycket mer i ditt närmsta varuhus!