ÖoB
  • Anmälan till nyhetsbrev!

  • Ansök om ÖoB-kortet

Etikett: ÖoB

Torsdagen den 3/5 kl 9.00 slår vi upp portarna till vårt alldeles nya varuhus i Farsta centrum. Vi har självklart extra premiäröppet och bjuder alla våra kunder på korv under öppningsdagen. Alla som handlar får dessutom en Toffifee-ask på köpet!

Varuhuset kommer vara fullt av fina öppningserbjudanden så varmt välkommen till ÖoB Farsta centrum och fynda!

Etikett: ÖoB

Nästa vecka är det påsk och äntligen dags att få pynta och göra det påskfint hemma! På ÖoB hittar du just nu massor av fina erbjudanden på allt du behöver inför påskhelgen. Du hittar bland annat ett fint påskset som förvandlar alla barn till tjusiga små påskkärringar för endast 59kr.

Just nu har vi även jättefina påskliljor där du får 2 för 27kr och självklart jättefina passande krukor för endast 10kr!

Du hittar självklart allt som hör påsken till i form av påskägg, servetter, dekorationer och godis.

Välkommen in och påskfynda på ÖoB!

Etikett: ÖoB

Nu är våra varuhus klädda i rosa och det innebär en helt galen prisfest!

Det händer massor av skoj både i våra varuhus och på hemsidan. Det bästa är att vi håller på hela februari!

Gå in på vår hemsida och var med i vår Priceless-tävling där har du chans att vinna presentkort på upp till 2000kr! Klicka på bilden för att komma dit direkt!

Välkommen in till ditt närmsta ÖoB för en helt Priceless upplevelse!

, , Inga kommentarer än 2 februari 2012

Etikett: ÖoB

På torsdag kl 10.00 slår vi upp portarna till vår nya butik i Göteborg, närmare bestämt i Frölunda Torg köpcentrum! Detta firar vi dessutom med premiärerbjudanden  i alla våra butiker i Göteborg!

Alla som handlar i vår nya butik får dessutom en Toffifee-ask på köpet. Som traditionen påbjuder bjuder vi också alla våra kunder på korv med bröd och kaffe!

Välkommen till ÖoB Frölunda Torg på torsdag kl 10.00!

, , , 3 kommentarer 11 oktober 2011

Etikett: ÖoB

På torsdag kl 9.00 slår vi upp portarna till vårt nya supervaruhus i Värmdö. Vi håller också extra premiäröppet under torsdag och fredag mellan kl 9.00 till 21.00 då du kan fynda bland massor av öppningserbjudanden i vårt nya varuhus.

Under öppningsdagen på torsdag bjuder vi även alla våra kunder på korv med bröd och alla som handlar får en ask Toffifee på köpet!

Varmt välkomna till ÖoB i Värmdö!

, , 3 kommentarer 21 september 2011