ÖoB
  • Anmälan till nyhetsbrev!

  • Ansök om ÖoB-kortet

Etikett: öob-kortet

Bonuspoäng på allt!

Genom att betala med ditt ÖoB-kort får du nu bonuspoäng på allt du handlar – från godis till trädgårdsmöbler. För varje krona du handlar med ÖoB kortet ger vid dig ett bonuspoäng som i slutet av månaden räknas ihop på en samlingsfaktura.

Om du under en månad (kalendermånad) handlat för 1000 kronor eller mer, skickar vi dig en bonuscheck med 5 procents rabatt i samband med fakturan som du kan använda vid nästa köp med ditt ÖoB kort i ett av våra ÖoB varuhus.

Varje månad kommer du ges möjlighet att ta del av ett eller flera generösa erbjudanden exklusivt framtaget för dig som är kort-medlem direkt i postlådan. För att få ta del av våra specialerbjudanden måste du betala med ditt kort.

Som vanligt har du med ÖoB-kortet möjlighet att fynda idag och betala senare. Genom att betala med kortet kan du välja om du vill betala med faktura eller dela upp din betalning.

Vid frågor om ÖoB kortet och vårt bonussystem är du välkommen att höra av dig till vår kundtjänst på 031 – 750 27 57.

Öppettider

Måndag-Fredag 09-17

Etikett: öob-kortet

Nu har det blivit enklare att fynda!

Nu har du både som företagare och privatperson möjlighet att skaffa ÖoB-kortet som är laddat med förmånliga delbetalningsalternativ och specialerbjudanden.

Med ÖoB-kortet handlar du precis som vanligt i något av våra varuhus, men har möjligheten att välja hur du vill betala när fakturan kommer i brevlådan.

Bonus till alla privatkunder

Alla privatpersoner som har kortet får erbjudanden om att köpa månadens kortvara till ett kraftigt nedsatt pris. Du som handlar för minst 1 000 kronor under en månad får 5 procents rabatt på första köpet nästföljande månad.

Du kan som privatperson ansöka om ÖoB-kortet på vår hemsida, via post eller i något av våra varuhus.

Som företagare ansöker du via post eller i något av våra varuhus.

Har du andra frågor gällande kortet, vänligen kontakta vår kundtjänst på 031 – 750 27 57.

Ansök på webben idag – maximal kreditgräns 3000 kronor

Obs! Du måste ha erhållit kortet för att kunna använda det i butik. Leveranstid är ca 10 dagar. Alternativt kan ni söka kortet i någonav våra butiker och ta del av ÖoB-kortets erbjudanden direkt