ÖoB
  • Anmälan till nyhetsbrev!

  • Ansök om ÖoB-kortet

Etikett: Julpynt

Nu är det äntligen dags att ta in julen i hemmet. På söndag är det första advent och på ÖoB har vi verkligen laddat upp med allt du behöver för att få till den mysiga julkänslan hemma. Du hittar adventsstjärnor för bara 99:-, adventsljusstake från 59:- och många olika ljusslingor att välja bland.

Du hittar också fina antikljus i 8-pack, vita eller röda för bara 29:-, perfekt i adventsljusstaken med levande ljus. Självklart hittar du även smarta tillbehör i form av skarvsladdar, klockströmbrytare och inte minst brandsläckare. En riktigt bra försäkring att ha i varje hem och speciellt i jultider då man har mycket levande ljus tända.

Välkommen in och börja julen på ÖoB!

Etikett: Julpynt

Fina ljuslyktor skapar riktigt mysig stämning och just nu hittar du flera olika sorter på ÖoB. Du kan till exempel ställa ett par stycken vid entrën för att välkomna gästerna. Ett annat tips är att ställa dem vid sidan av granen vilket ger ett härligt sken. Var noga med att ha tillräckligt avstånd till brännbara material.

För endast 149 kr får du just nu två jättefina vita ljuslyktor i två olika storlekar. En annan jättefin ljusprydnad är en upplyst glaskula som passar fint i till exempel ett fönster.

Välkommen in på ditt närmsta ÖoB och lys upp julen!

Etikett: Julpynt

Imorgon är det dags för 2:a advent så glöm inte att köpa hem ljus idag! Julen är verkligen tiden då vi tänder mycket ljus och det ger både ett härligt sken och riktig julstämning. På ÖoB hittar du just nu röda och vita antikljus för endast 25 kr.

Kom också ihåg att släcka ljusen och det kan vara ett bra tillfälle att kolla batterierna i brandvarnaren inför julhelgen.

Välkommen in på ditt närmsta ÖoB för både juleljus och batterier!

, , 2 kommentarer 3 december 2011

Etikett: Julpynt

Det är fredag och första helgen i december, vad passar då bättre som helgpyssel än att pynta med ljus och lysa upp vintermörkret med en fin ljusslinga för endast 159 kr. Det är hela 100 lampor fördelat på en 10 m lång slinga så den går att använda både på en fin julgran utomhus eller varför inte klä den runt ytterdörren eller balkongen.

Välkommen in på ditt närmsta ÖoB och lys upp julen!

Etikett: Julpynt

Ända fram till julafton hjälper ÖoB dig att förbereda julen genom en alldeles egen julkalender här på bloggen. Varje dag ger vi dig ett tips på en möjlig julklapp, hur du kan göra hemmet julfint eller pynta för att skapa den där speciella stämningen.

Först ut är ett riktigt inbjudande tips på hur du kan göra din ytterdörr extra välkomnande i jultider. Just nu hittar du en riktigt fin och julig dörrkrans för endast 99 kr!

Känner du dig extra pysslig kan du också ställa en julblomma i mitten och dekorera med lite extra mossa så får du en riktigt tjusig bordsdekoration.

Välkommen in till ditt närmsta ÖoB och få en riktigt god jul!