ÖoB
  • Anmälan till nyhetsbrev!

  • Ansök om ÖoB-kortet

Etikett: Julklapp

Är ju att få lite strumpor i julklapp! Just nu hittar du jättefina strumpor med Disney-motiv för både dam, herr och barn för bara 19 kr styck!

Och vill du inte ge bort dom så passar det ju utmärkt och klä upp sig i ett par till när Kalle Anka och hans vänner firar jul på tv.

Välkommen in till ditt närmsta ÖoB!

Etikett: Julklapp

Har du redan börjat planera för julklappsinköpen? I så fall kan vi tipsa om första julklappen till de små. Som du kanske redan visste har vi jättefina leksaker från välkända BRIO i vårt sortiment. Just nu hittar du en BRIO järnväg för endast 159 kr och vem blir inte glad av det?!

Välkommen in på ditt närmsta ÖoB och handla enkelt och billigt till julen!

Etikett: Julklapp

Ända fram till julafton hjälper ÖoB dig att förbereda julen genom en alldeles egen julkalender här på bloggen. Varje dag ger vi dig ett tips på en möjlig julklapp, hur du kan göra hemmet julfint eller pynta för att skapa den där speciella stämningen.

Först ut är ett riktigt inbjudande tips på hur du kan göra din ytterdörr extra välkomnande i jultider. Just nu hittar du en riktigt fin och julig dörrkrans för endast 99 kr!

Känner du dig extra pysslig kan du också ställa en julblomma i mitten och dekorera med lite extra mossa så får du en riktigt tjusig bordsdekoration.

Välkommen in till ditt närmsta ÖoB och få en riktigt god jul!