ÖoB
  • Anmälan till nyhetsbrev!

  • Ansök om ÖoB-kortet

Etikett: juldekoration

Nu är det äntligen dags att ta in julen i hemmet. På söndag är det första advent och på ÖoB har vi verkligen laddat upp med allt du behöver för att få till den mysiga julkänslan hemma. Du hittar adventsstjärnor för bara 99:-, adventsljusstake från 59:- och många olika ljusslingor att välja bland.

Du hittar också fina antikljus i 8-pack, vita eller röda för bara 29:-, perfekt i adventsljusstaken med levande ljus. Självklart hittar du även smarta tillbehör i form av skarvsladdar, klockströmbrytare och inte minst brandsläckare. En riktigt bra försäkring att ha i varje hem och speciellt i jultider då man har mycket levande ljus tända.

Välkommen in och börja julen på ÖoB!

Etikett: juldekoration

Fina ljuslyktor skapar riktigt mysig stämning och just nu hittar du flera olika sorter på ÖoB. Du kan till exempel ställa ett par stycken vid entrën för att välkomna gästerna. Ett annat tips är att ställa dem vid sidan av granen vilket ger ett härligt sken. Var noga med att ha tillräckligt avstånd till brännbara material.

För endast 149 kr får du just nu två jättefina vita ljuslyktor i två olika storlekar. En annan jättefin ljusprydnad är en upplyst glaskula som passar fint i till exempel ett fönster.

Välkommen in på ditt närmsta ÖoB och lys upp julen!