ÖoB
  • Anmälan till nyhetsbrev!

  • Ansök om ÖoB-kortet

Etikett: Jul

Julstämningen börjar verkligen infinna sig och merparten av landet är klätt i snö. Innan julstöket börjar på allvar kan det vara skönt att passa på att njuta lite. Du hittar just nu massor av gott till både julfika och helgmys på ditt närmsta ÖoB.

Vad sägs om Svenska Lantchips för endast 12:90:- st eller eller Marabou chokladkakor i olika sorter där du får 2 för bara 26:-!

Varför inte ladda upp till adventsfikat på söndag med glögg från Saturnus där du får 2 flaskor för 35:- och lussekatter från Skogaholms för 22:- Lägg till lite Mormors pepparkakor där du får 2 burkar för bara 15:- så kan du bjuda in till riktigt adventskalas!

Du vet väl om att du söka bland vårt julsortiment på hemsidan, det gör julhandeln både enklare och billigare!

Välkommen till ditt närmsta ÖoB och ladda upp inför julhelgerna!

Etikett: Jul

Du som verkligen längtar och redan nu vill ta in julen i ditt hem för att få den där härliga julkänslan är varmt välkommen till ditt närmsta ÖoB. Du hittar allt du behöver för en härlig smygstart av julen som till exempel adventsstjärnor från 69:-, levande amaryllis för bara 39:- och adventsljusstakar från 39:-.

Vi vet ju också hur man gör julen snäll mot plånboken och du hittar julpapper för bara 5:- rullen.

Du vet väl att du kan se stora delar av vårt julsortiment på hemsidan? Klicka på bilden så kommer du direkt till julen på ÖoB!