ÖoB
  • Anmälan till nyhetsbrev!

  • Ansök om ÖoB-kortet

Etikett: adventsljusstake

Nu är det äntligen dags att ta in julen i hemmet. På söndag är det första advent och på ÖoB har vi verkligen laddat upp med allt du behöver för att få till den mysiga julkänslan hemma. Du hittar adventsstjärnor för bara 99:-, adventsljusstake från 59:- och många olika ljusslingor att välja bland.

Du hittar också fina antikljus i 8-pack, vita eller röda för bara 29:-, perfekt i adventsljusstaken med levande ljus. Självklart hittar du även smarta tillbehör i form av skarvsladdar, klockströmbrytare och inte minst brandsläckare. En riktigt bra försäkring att ha i varje hem och speciellt i jultider då man har mycket levande ljus tända.

Välkommen in och börja julen på ÖoB!

Etikett: adventsljusstake

Du som verkligen längtar och redan nu vill ta in julen i ditt hem för att få den där härliga julkänslan är varmt välkommen till ditt närmsta ÖoB. Du hittar allt du behöver för en härlig smygstart av julen som till exempel adventsstjärnor från 69:-, levande amaryllis för bara 39:- och adventsljusstakar från 39:-.

Vi vet ju också hur man gör julen snäll mot plånboken och du hittar julpapper för bara 5:- rullen.

Du vet väl att du kan se stora delar av vårt julsortiment på hemsidan? Klicka på bilden så kommer du direkt till julen på ÖoB!