ÖoB
  • Anmälan till nyhetsbrev!

  • Ansök om ÖoB-kortet

Kategori: Spartips

Nu kör vi igång med Spara-veckor på ÖoB igen! Vi tycker att en billigare vardag ger pengar till fest och just nu hjälper vi dig spara ännu mer.

Ett bra exempel är att du just nu kan köpa snygg golvtrall till uteplatsen eller balkongen för bara 15:-/st. Thats amazing!

Så come on down till ditt närmaste ÖoB and start saving!

Saknar taggar, 1 kommentar 2 maj 2013

Kategori: Spartips

Under februari har vi Spara-veckor på ÖoB och det innebär extra fina möjligheter att spara mer på ÖoB. Vi tycker att en billigare vardag kan ge mer pengar över till lite extra lyx ibland. Därför kan du nu tävla om en lyxig helg för två på något av Sveriges finaste smultronställen! I vinsten ingår en övernattning för två personer i dubbelrum på slott, herrgård eller hotell. Du väljer själv var du vill bo genom att besöka smultronstallen.se.

Varje vecka fram till den 27/2 2013 lottar vi ut priser till ett värde av 10 000kr! Klicka på bilden nedan och tävla du med!

, , , 4 kommentarer 3 februari 2013

Kategori: Spartips

Just nu har vi fyllt våra varuhus med massor möjligheter för dig att spara mer. Genom våra erbjudanden att köpa fler och spara mer får du ännu ännu lägre priser och mer över i plånboken.

Snart är ju helgen här och vad sägs om att ladda upp till fredagsmyset, Pepsi, Zingo, med flera, blanda själv och köp 5 för 39:- plus pant. Stora chokladkakor i olika smaker från Marabou där du får 2 för 26:- eller varför inte chilinötter där du får 500 gram för bara 25:-

Välkommen in till ditt närmsta ÖoB och spara lite mer!

Klicka på bilden och se våra kunder berätta varför de handlar på ÖoB!

Saknar taggar, 1 kommentar 17 januari 2013

Kategori: Spartips

Nu är julen över och bortstädad för denna gång, på ÖoB har vi laddat upp med massor av erbjudanden som gör att du kan spara mer. Storpack Via tvättmedel på hela 1,3 kilo för bara 25:- som räcker till 35 tvättar är ett riktigt bra spartips tycker vi. Du hittar just nu 24-pack toalettpapper från Edet för endast 49:- och självklart hittar du bra erbjudande också på hushållspapper, 6-pack för 29:-

Du missar väl inte vår stora utförsäljning som pågår just nu, upp till 75% rabatt på hushållsapparater, verktyg, heminredning, konfektion, belysning och mycket mer!

Välkommen in till ditt närmsta ÖoB och spara lite mer!

Kategori: Spartips

Sparaveckorna fortsätter på ÖoB och nu har vi sänkt priserna på hundratals märkesvaror inom tvätt, städ och hygien. Du hittar till exempel shampoo och balsam från Naturelle för bara 9:- styck eller en Deo Roll-on från Palmolive för bara 15:-

Vi är övertygade om att våra prissänkningar gör vardagen billigare för dig som handlar på ÖoB och det ger ju pengar över till annat roligt!

Ett riktigt spartips för småbarnsfamiljen är 72-pack tvättservetter från Gunry för endast 10:- Ett bra exempel på hur man kan spara i vardagen genom att handla på ÖoB, för ibland kan det ju gå åt en hel del servetter vid blöjbytena!

Välkommen in och spara mer på ÖoB!

Saknar taggar, Inga kommentarer än 15 november 2012