ÖoB
  • Anmälan till nyhetsbrev!

  • Ansök om ÖoB-kortet

Kategori: Nyheter

Även om april bjuder på blandat väder över Sverige så är det riktiga vårkänslor på ÖoB! Vårstarten på ÖoB är här och med den riktigt fina erbjudanden på vår utemarknad.

Vi som gillar att grilla vet att att det aldrig är för tidigt att tända grillen och just nu hittar du en klotgrill för bara 99:- och fyra säckar grillkol/briketter för otroliga 99:-

Kan du heller inte vänta på att få njuta på din uteplats så kan du just nu köpa en möbelgrupp i konstrotting för oslagbara 2795:- och du vet väl om att du kan dela upp dina betalningar om du väljer att handla med ditt ÖoB-kort!

Välkommen in till ditt närmsta ÖoB och börja njuta av våren!

Klicka på bilden och läs mer i senaste annonsbladet!

Saknar taggar, 1 kommentar 5 april 2013

Kategori: Nyheter

Allt fler sparar pengar genom att handla på ÖoB och i takt med det öppnar vi fler varuhus över hela landet. Ju större vi blir desto starkare blir också vår inköpsorganisation. Det betyder att vi kan pressa priserna ytterligare så att du kan handla ännu billigare på ÖoB. Så nu sänker vi priserna ytterligare på hundratals märkesvaror inom tvätt, städ och hygien.

Välkommen in och spara mer pengar på ÖoB du också!

Saknar taggar, Inga kommentarer än 16 augusti 2012

Kategori: Nyheter

Torsdagen den 7 juni kl 9.00 slår vi upp portarna till vårt nya varuhus i Åkersberga, strax norr om Stockholm.

Vi bjuder enligt tradition alla våra kunder på korv och du som handlar i varuhuset får en ask Toffifee på köpet.

Du hittar massor av fantastiska öppningserbjudanden och vi har öppet extra länge under premiärhelgen, torsdag t o m söndag.

Varmt välkommen till ÖoB Åkersberga!

Saknar taggar, 1 kommentar 6 juni 2012

Kategori: Nyheter

Torsdagen den 3/5 kl 9.00 slår vi upp portarna till vårt alldeles nya varuhus i Farsta centrum. Vi har självklart extra premiäröppet och bjuder alla våra kunder på korv under öppningsdagen. Alla som handlar får dessutom en Toffifee-ask på köpet!

Varuhuset kommer vara fullt av fina öppningserbjudanden så varmt välkommen till ÖoB Farsta centrum och fynda!

Kategori: Nyheter

Och det firar vi genom att fylla våra varuhus med mängder av fina julsaker som skapar den rätta julstämningen i ditt hem. Ett tips är att sätta några ljuslyktor i din entré och kombinera med en fin dörrkrans. Detta gör din entré välkomnande och stämningsfull när du får besök.

Vad sägs om en snygg termos i julig färg för att hålla glöggen varm till adventsfikat? Du hittar den för endast 99 kr på ÖoB!

Välkommen in till ditt närmsta ÖoB-varuhus och ta in Julen i ditt hem!!

Saknar taggar, Inga kommentarer än 18 november 2011