ÖoB
  • Anmälan till nyhetsbrev!

  • Ansök om ÖoB-kortet

Kategori: Fredagsmys

Det är fredag och vi har självklart laddat upp med massor av finfina erbjudanden. Nytt på ÖoB är att du kan köpa naturgodis och snacks från Parrots för endast 99 kr/kg, både nyttigt och väldigt gott!

Du hittar även 1 kg blandgodis från Haribo för otroliga 34:90 kr st, och är du sugen på en riktig klassiker så kan du just nu spara mer genom att köpa 2 påsar Ahlgrens bilar för bara 22 kr.

Just nu kan du också köpa 2 paket Classic kaffe från Arvid Nordquist för oslagbara 47 kr! En anledning så god som någon att bjuda hem någon kaffe.

Välkommen in på ditt närmsta ÖoB och ladda inför helgen!

Klicka på bilden för att läsa om fler erbjudanden i senaste annonsbladet!


Saknar taggar, Inga kommentarer än 14 mars 2013

Kategori: Fredagsmys

Det är äntligen fredag och på ÖoB hittar du massor av anledningar att ladda upp inför en skön helg. Det är ju Alla helgons dag på lördag och självklart hittar du riktigt fina erbjudanden på ljus, bland annat 12 gravljus för bara 100:-

Det är också ett riktigt bra tillfälle att njuta av hösten och du hittar bland annat 2 Anton Berg 5-pack för endast 25:-, 2 stora stycksaker från Cloetta för 15:- och en hel platta blandad läsk för 59:- plus pant. Självklart hittar du också OLW Maxibags för bara 20:-

Är du baksugen så hittar du just nu otroligt bra priser på vetemjöl, kokos och marsipan med mera, allt du behöver för att baka något riktigt gott med andra ord.

Ett annat riktigt spartips är 10 paket snabbnudlar för bara 20:-!

Välkommen in till ditt närmsta ÖoB!

Saknar taggar, Inga kommentarer än 2 november 2012

Kategori: Fredagsmys

Snacka om att det är laddat för en riktig godiskväll i soffan! Snön yr ute på många håll i landet och då passar det ju utmärkt att ladda upp med lösviktsgodis för bara 39:90 kr/kg! Just nu hittar du också Coca Cola Fridgepack för bara 49:- plus pant. Det är som upplagt för en riktigt godisstund framför TV:n!

Tycker du det är lite för sött så vet du väl att vi har en stor avdelning med tandborstar och tandkräm för alla smaker!

Välkommen in på ditt närmsta ÖoB och ladda upp för ett riktigt fredagsmys!

Saknar taggar, 2 kommentarer 26 oktober 2012

Kategori: Fredagsmys

Då var den äntligen här igen och fredagskänslan börjar verkligen infinna sig. På ÖoB har vi som vanligt laddat upp med massor av gott inför helgen. Fredagsmys på ÖoB är ju inte bara gott utan du sparar också pengar genom att ladda upp till helgen hos oss. Just nu hittar du bland annat flera sorter OLW Nötmix för bara 25:- styck!

Välkommen in på ditt närmsta ÖoB och ladda för helgen!

, , 1 kommentar 14 september 2012

Kategori: Fredagsmys

Fredagen är äntligen här och just nu kan du ladda upp med allt du behöver för en riktigt mysig hemmakväll i soffan. Du hittar bland annat jättepåsar med OLW snacks för bara 20:- och Angry Birds godis som du får 2 för 22:-!

Fredag är ju bara början på helgen och du hittar även Ballerina och Marabou kakor till en härlig fika.

Varmt välkommen in till ditt närmsta ÖoB och ladda upp för ett härligt fredagsmys!

, Inga kommentarer än 31 augusti 2012