ÖoB
  • Anmälan till nyhetsbrev!

  • Ansök om ÖoB-kortet

Kategori: Aktuella erbjudanden

På ÖoB har vi förberett för härliga kräftskivor! Augusti innebär sköna ljumma kvällar och härliga tider för fest. Du hittar självklart festliga engångsartiklar och alla de tillbehör som gör festen riktigt lyckat!

Klicka på bilden för fler fina erbjudandanden!

Saknar taggar, 1 kommentar 30 maj 2013

Kategori: Aktuella erbjudanden

Just nu kan du vara med och tävla om resor till London på vår hemsida. Du kan vinna en weekend för två personer och det är hela 20 resor i potten till ett sammanlagt värde om 150.000 kr!

Så vad väntar du på, klicka på bilden nedan för att komma till tävlingen!

TÄVLINGEN AVSLUTAD

Saknar taggar, 4 kommentarer 16 maj 2013

Kategori: Aktuella erbjudanden

Vårens intågande denna vecka har varit ljuvligt och på ÖoB har vi därför laddat upp inför den kommande långhelgen. På lördag 11/5 kör vi igång grillarna på ÖoB och på nästan alla ÖoB-varuhus kan du köpa korv med bröd för bara 5:-

Du hittar massor av fina erbjudanden för att göra vårfint i trädgården, bland annat 10-pack sommarblommor för otroliga 27:- Självklart har vi även redskapen du behöver till riktigt bra priser, du hittar just nu spade, grep och skyffel för bara 49:- styck.

Välkommen in till ditt närmsta ÖoB och njut av våren!

Saknar taggar, Inga kommentarer än 8 maj 2013

Kategori: Aktuella erbjudanden

Just nu kan du kickstarta våren med lite hjälp från ÖoB. Du hittar bland annat en jättefin Cafégrupp för bara 595:- som gör att du kan börja njuta av vårsolen ute!

Vill du skaffa dig grönare fingrar så har vi ett smidigt litet växthus i PVC för bara 399:- som är perfekt för att få igång dina sådder inför sommaren.

Krukplanteringar är ett enkelt sätt att snabbt få till en fin utsmyckning både inne och ute. Du hittar ett brett urval av krukor från endast 19:-

Välkommen in till ditt närmsta ÖoB och gör våren ännu skönare!

Saknar taggar, 1 kommentar 23 april 2013

Kategori: Aktuella erbjudanden

Även om april bjuder på blandat väder över Sverige så är det riktiga vårkänslor på ÖoB! Vårstarten på ÖoB är här och med den riktigt fina erbjudanden på vår utemarknad.

Vi som gillar att grilla vet att att det aldrig är för tidigt att tända grillen och just nu hittar du en klotgrill för bara 99:- och fyra säckar grillkol/briketter för otroliga 99:-

Kan du heller inte vänta på att få njuta på din uteplats så kan du just nu köpa en möbelgrupp i konstrotting för oslagbara 2795:- och du vet väl om att du kan dela upp dina betalningar om du väljer att handla med ditt ÖoB-kort!

Välkommen in till ditt närmsta ÖoB och börja njuta av våren!

Klicka på bilden och läs mer i senaste annonsbladet!

Saknar taggar, 1 kommentar 5 april 2013