ÖoB
  • Anmälan till nyhetsbrev!

  • Ansök om ÖoB-kortet

Äntligen vår!

Även om april bjuder på blandat väder över Sverige så är det riktiga vårkänslor på ÖoB! Vårstarten på ÖoB är här och med den riktigt fina erbjudanden på vår utemarknad.

Vi som gillar att grilla vet att att det aldrig är för tidigt att tända grillen och just nu hittar du en klotgrill för bara 99:- och fyra säckar grillkol/briketter för otroliga 99:-

Kan du heller inte vänta på att få njuta på din uteplats så kan du just nu köpa en möbelgrupp i konstrotting för oslagbara 2795:- och du vet väl om att du kan dela upp dina betalningar om du väljer att handla med ditt ÖoB-kort!

Välkommen in till ditt närmsta ÖoB och börja njuta av våren!

Klicka på bilden och läs mer i senaste annonsbladet!

Saknar taggar, 1 kommentar 5 april 2013

«

»

En kommentar till Äntligen vår!

  • Inger Larsson skriver:

    I början på veckan fick vi en tidning som heter Villaliv. I den fanns det reklam från er om en gasolgrill från Landmann, som fram till 130508 skulle kosta 1495:-, ord.pris 2495:-. Vi åkte till Haninge speciellt för detta idag, men i butiken fanns den inte och personalen sa att den hade utgått ur sortimentet. Låter lite konstigt i mina öron, eftersom ni också har den på er hemsida. Jag måste säga att man blir ganska besviken, och det gör också att man drar sig för att handla i era butiker.
    MVH Inger Larsson

Comments closed